Sunday 2 October 2016

Išgyventi pirmą mėnesį

O VISKAS PRASIDĖJO TAIP...

Greta, ką tu sau galvoji???

Metu darbą ir išvažiuoju į Slovėniją ! Ten kopsiu į dar vieną savo gyvenimo kalną. Visiškai kitokį kalną. Kopsiu vienus metus. Iššūkiai, ateinat čia !!



Kaip gerai kaip gerai, kad nebuvo laiko panikuoti prieš šią kelionę. Aišku vos sutalpinu visus savo daiktus į lagaminą ir maunu į Ljubljanos oro uostą. Pfuuu. Jokių kvailų minčių galvoje nėra. Išlipus iš lėktuvo šypsausi, o pamačius naujus šeimos narius šypsausi dar labiau. Kažkaip viskas natūraliai. Atrodo, lyg susitiko seni draugai. Bet tada grįžom į naujus namus... Ir tada pasibeldė mintis " ką aš čia veikiu?" Nu lengvai tariant šiukšlynas...


Biški šiukšlynas, ačiū previous evs generation
Buvo ant tiek švaru, kad atidarę orkaitę iš jos išskrido musės, kuriuos vaišinosi pelėsiniu pyragu. Po dviejų dienų intensyvaus valymo, namai panašėjo į namus. O ir visi jau beveik buvom susirinkę. 6 herojai, ieškantys savęs :) Praėjo tik trys savaitės, o jau visi susilipinom. Visi stebisi. Tikriausiai dėl to, kad visi 6 esam tokie skirtingi, bet tokie išprotėję ir ta madness mus vienija. O idėjų - milijonas... Belieka jas visas įgyvendinti... Prikaupti į bagažą ir parvežti į tėvynę.
here, pretties, without Frank :)
Į bagažą prikaupsim ir receptų. Gaminam daug ir skaniai. Savo dienos centre supažindinau su pink soup visus, visi sakė, kad skanu, arba jie geri aktoriai :))



Priragavom ir visokių tokių dalykų...

water connects people :)))
little party never killed nobody


Tikiuosi, kad kepenys išgyvens šiuos metus... Anyway. Apturėjom įsimintiną savaitę prie Adrijos jūros. Training for evs. Buvo daug evaluation, self-reflection, analizuoti ir analizuoti ir analizuoti. Echhhhh. Tiek prisianalizavom, kad kiekvieną naktį praleisdavom ant tilto, šaldami ir gerdami LAŠKO (slovėnų alus, įžymiausias:) Daug nuostabių žmonių pasaulyje, kai kurie iš jų atvyko į EVS Slovėnijoje ir labai džiaugiuosi juos pažinusi. Šią savaitę apibūdinu 4 žodžiais: honesty, rave ir good vibes. Ai ir dar https://www.youtube.com/watch?v=68ugkg9RePc


Sako, gyvenime reikia išbandyti viską, Tai pabandom hiking. Ištikro baisiai bijau aukščio, todėl šis iššūkis man didžiulis. O kopinėti teiks dažnai, na bent jau taip sako mūsų koordinatorius. Face your fears Greta !! Tai pradėjom savo keliones kalnais nuo mažo miestelio kalne Krišna Gora. Va, paveizėkit kaip gražu...



Super, kad kiekvienoje viršūnėje yra restoranėlis, kuriame galima paskanauti visokių slovėniškų maistų. P.s. žmonės kalnuose yra labaiiiiiii mandagūs, keistai malonu :) Dobri dan( laba) arba hvala(ačiū) :)
Ir kitą dieną kopėm į Lubnik, 1025m viršunę. Maždaug užtrukom 4 valandas, su poilsiais. Viršus - puiki vieta meditacijai... :)



Truputi apie asmenines vagas. Seka mano 4 mėnuo kaip gyvenu be mėsos.. Ir vuolia, aš jaučiuosi puikiai, pilna energijos. Dar labiau džiaugiuos, kad draugai iš Prancūzijos bei Italijos taip pat nevalgo mėsos. Gerai aš čia papuoliau :)) Kadangi energijos daug tai atvykus ir nieko nelaukus susiradau jogos klasę. Joga praktikuodavau tik sau, tačiau puiki proga ją pabandyti ir Slovėnijoj. Aišku, slovėniškai nesuprantu nei bum bum, bet instruktorė labai draugiška ir viską išdėsto prieš praktiką. Ommmmmmmmmm !!
Gaila, kad negalėjau atsivežti daug knygų... Bet gal ir gerai. Nes jau prisirinkau visokių angliškų knygų. Aišku, apie savęs paieškas, jogą, meditaciją ir t.t. ... :)


Rugsėjis praskriejo. Nepajutau. Tokie bus visi metai. Bam ir nėra... :) Puiki pradžia pusę darbo. Visko tiek daug, manau, kad net neišeis sutalpinti į šį blog'ą. Spalį išvykstu savaitgaliui į Vieną. Visada norėjau pabandyti keliauti tik su savimi, tad tai ir įgyvendinsiu šį mėnesį. Taip pat laukiu atvykstant savo šeimos bei draugųųųųųų ! Labai visų pasiilgau ir siunčiu jiems pačius gražiausius kalnus :)) 

No comments:

Post a Comment