Tuesday 29 November 2016

Lapkritis- į lentyną

Darbas dienos centre.
Šis mėnuo ramus. Kuo labiau šaltėja, tuo mažiau jaunuolių. Džiaugiamės, kad galėjome prisidėti prie Slovėnijoje vykstančio projekto - "Global learning". Mąstyti ir elgtis globaliai,atsakingai. Su keliais aktyviais vaikais kūrėme stop motion video iš 300 nuotraukų. Rezultatas:




Tikėkimės ateityje pavyks sudėlioti dar geresnį filmą, belieka prisišaukti idėjų :)

Priartėjau prie savo asmeninio projekto idėjos. Kadangi esame ambicingi ir pilni kūrybos, visą šitą krausime į atskirą MDC BLOK blog'ą "Kūrybos garažas". Kodėl garažas? Todėl, kad garaže visada kaupiame daug įrankių, reikalingų ir ne, garaže gimsta daug įdėjų ir procesų. Kurdami šį blog'ą stengsimės būti kūrybingumo veidrodis, atsipindėti visiems, kas yra užgniaužta visų dešiniajame smegenų pusrutulyje. Puslapis turėtų pradėti veikti nuo naujų metų! Viskuo dalinsiuos čia!

Kad neužsisėdėtume savo centruose, šį mėnesį kelias dienas paskyrėme ir kitiems centrams. Pristačiau savo lietuvybę ir henna meną. Džiaugiuosi, kad visi liko labai susidomėję, tačiau apie Lietuvą žinoma mažai, netgi beveik nieko. Visi linkę maišyti Lietuvą ir Latvią... Bandau atpratinti nuo šio įpročio :))



Vykome į Kroatijos sostinę Zagrebą. Koncertas buvo viso to priežastis. The XX. Viskas patiko, ir kalėdiškos dvasios miestas ir grupė the xx. Vėlgi, laimigas fizinis išsekimas :)
Daugiau:




Nauji išbandymai jogoje :) crane pose


Ateities projektų minčių lietus:
indijos kultūros festivalis; užimtumo renginys su neįgaliaisiais (labai galiais ir laisvais žmonėmis); EVS dokumentinis filmas (bendras savanorių projektas); siuvimo, savo drabužių kūrimo užsiėmimai; piešimas ant medžiagos, fotografijos su projektoriumi; kalendoriaus kūrimas, etc...




No comments:

Post a Comment